STAR Table

STAR Table 

GENEROUS MMXXI

STAR bordet kom til verden midt på Storebæltsbroen, en tidlig forårsdag. – Jeg var på vej tilbage efter et møde med et nyt dansk møbelbrand, som skulle sættes i søen kort tid efter. – På mødet havde jeg udvekslet ideer til et nyt spise- /konferencebord med brandets nye direktør, som havde stor interesse for at skabe dansk design, som kunne bidrage til at forny den danske designarv.


– Vi var enige om, at bordet skulle være rundt, være fleksibelt i forhold til materialer, størrelse og udtryk. Det måtte gerne være eksklusivt, men også gerne have en industriel vibe. Dér, midt på broen, fik jeg ideen til bordet og allerede samme aften, lå de første skitser til STAR bordet klar. Brandet blev desværre aldrig til noget, men det gjorde ideen til STAR bordet heldigvis. Og det blev begyndelsen til mine tanker om at møbler skulle produceres i små serier, være holdbare og kunne redesignes over tid. Produce Less Better.


STAR bordet kombinerer det rå og industielle, med eksklusive materialer i høj kvalitet. Alle dele kan i princippet fornyes, genbruges og repareres og bordet kan redesignes over tid, så bordet kan fornyes, i stedet for at købe helt nyt. Der findes få borde med de egenskaber og den fleksibilitet på møbel- og designscenen i dag.


Photography: Thomas Loof

Styling: Sofie Brunner Studio

Art Direction: Nordson

STAR Table -  conference and dining table 2022 - PRODUCE Less BETTER